Siempre nos quedará el Whasap

Vam començar de manera molt tímida i discreta. Un "hola" al passadís. Un "cómo va el día" al lavabo. Un "hace frío hoy" quan coincidíem a l'ascensor sortint de la feina...
Després, vam anar ampliant la nostra conversa. No era molt difícil doncs ens seiem una davant de l'altre. Tot i això, ens mostràvem reservades.
Després, vam començar enviant-nos missatgets. De la feina. Després, ja no eren de la feina. Eren de la vida. 
I després, ja vam començar a anar a esmorzar juntes. 
Més missatgets.
Les nostres  vides s'entrecreuaren.
I els secrets.
I les confidències.
Moltes intimitats.
Els missatgets passen a ser part imprescindible del dia, com el cafè matinal.
En el nostre compte de vivències mútues, ja duem molts esmorzars, una pila de dinars, un bon nombre de sopars, unes quantes discoteques, molts riures i algun plor.
Ara, deixem de compartir feina. Però no deixem de compartir la vida. 
Ella vol un canvi , i la vida és això, constant moviment. Constants canvis.
Sé que, tard o d'hora, tornarem a re-enganxar la conversa en el mateix punt en la que la vam deixar el dia del seu comiat i ens semblarà que res hagi canviat.
Li desitjo tota la sort del món i sé positivament que la tindrà doncs és molt emprenedora i té moltes inquietuds, i encara que potser es trobarà amb alguna dificultat, la superarà i seguirà endavant.
Encara que ja no hi hauran més missatgets, sempre ens quedarà el Wahsap.
Mucha suerte Catahysa!









Comentaris

Unknown ha dit…
Sin ti no hubiese sido posible! Sin ti no hubiese decidido lo que he decidido. Has sido totalmente esencial en mi vida desde el momento en que empezamos a conocernos. Te has convertido en una de mis mejores amigas y aunque ya no compartamos misatges dels nostres, compartiremos otro medio de comunicación. Nadie mejor que tu sabe lo bien que estoy en esta rutina que entre todas (y todos) hemos creado, pero de la misma manera, nadie mejor que tu sabe lo que necesitaba salir de ella. Creo que no podré vivir sin contarte prácticamente todo lo que me pase y sin preguntarte por todo lo que te pase a ti...

Mañana será un dia intenso, así que a descansar! T'estimu!

Entrades populars d'aquest blog

Comença l'estiu! o comença l'estiu?

ITÀLIA 2019 - PART 1

TARDA D'SCRAP: COM FER UN ÀLBUM (TERCERA I DARRERA PART)