Coses que em sorprenen

-Visita al metge
Aquests dies no fa pas fred i ahir, encara menys doncs havia plogut i l'ambient era humit i calent. Doncs a la recepció de la consulta del metge... hi havia la calefacció! Això sí, a la consulta personal de la doctora hi tenia posat l'aire condicionat.  Així no m'estranya que més tard o més d'hora agafem un refredat. Però és que ningú els pot dir que no cal posar la calefacció en dies de calor?? Em sorprèn.
-Al tren
Fa dies que a Plaça Catalunya hi ha goteres a una de les andanes dels Ferrocates. Fa dies. Més d'una setmana ben bona. No hi ha servei de manteniment? Ningú pot fer una reparació? De moment, es basten amb quatre cubells i serradures escampades pel terra que, amb l'aigua que cau, fan una barreja fastigosa. Fastigosa i potencialment perillosa per als que caminen amb pressa per l'andana. Sort que hi ha el cartell de "Ojo, suelo mojado!".  Definitivament, hi ha coses que em sorprenen.
-Llums
No hem començat el mes de desembre i els llums de Nadal ja s'han encès.  A Sabadell ja més de dues setmanes que tenen il·luminació addicional. Fa Nadal? Home,...  amb les temperatures que està fent aquest any...no m'acaba de convèncer i em costa d'assimilar. Ni jerseis ni bufandes ni guants són necessaris per ara. 
I la despesa? No serà més grossa que l'any passat? Aish... amb això del nou rebut de la llum les elèctriques es fan -encara més - d'or i els comerciants que paguen part de la il·luminació en sortiran ben escaldats. Però diuen que fa bonic. I Nadalenc. M'ha agafat de sorpresa, no m'esperava el Nadal tan avançat.
-Les obres de la Diagonal
No hi va haver un referèndum on es demanava el parer al ciutadà en relació a fer una reforma de la Diagonal? I no va sortir negativa la resposta? Doncs ara per desig del nou batlle de la ciutat Comtal, travessar o simplement caminar per la Diagonal esdevé una aventura. On és la parada del bus? Ah, tres-cents metres més a la dreta d'on era. I el pas de vianants? Ah, amagat darrera de les tanques de ferro i dels cartells que, ull, avisen que s'estan fent obres a la Diagonal. Ves que no ens agafés per sorpresa!  A més, sembla que els panots que han posat al terra donen problemes segons quines sabates duguis. Concretament, sembla que tenen especial predilecció per a fer tombar  a les noies que duen un bon tacó. Així, ull dones que dueu "stilettos": correu el risc de besar el terra, aixó sí, nou, de la Diagonal.
-Gats
A l'hora de dormir som dos al llit però ens llevem cinc.
D'un any a un altre, els gats que han descobert les meravelles del llit han augmentat força. I no vénen els petits... El Brutus i el Kuro han decidit que hi ha prou lloc sempre que el Sushi els deixi un raconet. Com és que ara sí i l'any passat ni els vam veure -literalment- el pèl? Què els ha fet canviar d'hàbits? I l'any que ve, n'hi haura més? O menys? Ara no fa prou fred i són més aviat una molèstia. Espero que quan el rigorós hivern vingui definitivament, agrairem els tres bonyets calentons. De moment, ens ha agafat de sorpresa. Coses de tenir gats. 





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comença l'estiu! o comença l'estiu?

ITÀLIA 2019 - PART 1

TARDA D'SCRAP: COM FER UN ÀLBUM (TERCERA I DARRERA PART)