Seguim amb Japó 2004

DIA 2 (11/08/2004): SHINJUKU-NAKANO

Visita ala zona "roja" de Tokyo: Shinjuku. És una altre versió dels "bazares del Puerto" també a lo "bèstia". Aquí però, hi ha tot de locals de sexe, botigues de pornografia, botigues de jocs i electrònica. Aquelles escenes que surten a "Lost in Translation" d'una avinguda que, de nit, s'omple de llum i color, això és Shinjuku.



I molt de soroll... cada botiga té el seu aparell de música  encès a tota llet. I màquines de Pachinko (una mena de escura-butxaques però en edificis sencers només dedicats a aquest joc). Moltes, però que moltes màquines de Pachinko...
Dins d'aquest embolic comercial, hi destaca el centre governamental. Els dos imponents edificis del govern metropolità de Tokyo destaquen sobre la resta de gratacels d'altres organismes nacionals o bé de companyies d'assegurances.
Per arribar a Shinjuku hem d'anar fins l'estació de tren corresponent amb el mateix nom. I és tota una aventura.  Aquesta estació és com una mini ciutat soterrada i aixó vol dir que té tres mil sortides diferents, totes a Shinjuku. És possible que d'agafar la sortida incorrecta,  estiguis molt lluny d'on volies anar en un principi. 
Que és exactament el que ens passa a nosaltres.
Malgrat aquest decorat tan bestial, Shinjuku no té massa atractiu en sí mateix. A menys, és clar, que t'agradin els jocs i l'electrònica.
Per l'hora que és, ens toca dinar. Trobem un lloc que fan Sushi: el "Sushi Tsukiji", on, per 2.000Y els dos, ens posem fins les orelles de sushi amb dos "shiriashisushi" (un bol d'arrós amb làmines de peix cru sobre) i un plat de sushi variat. A més a més de l'aigua gratuïta, és clar. Boníssim!
Un cop dinats, ens dirigim a Nakano. Un altre barri de Tokyo que ens han dit que hi ha unes galeries comercials on hi ha botigues d'electrònica on hi podem comprar càmares digitals noves a meitat de preu.
Agafem la línia de tren corresponent (és fàcil entendre les línies de tren un cop t'hi acostumes) i ens baixem a Nakano. Just davant de l'estació hi ha les galeries que ens han comentat. És una mena de  "Bulevard Rosa" però com tot el que hem vist fins ara, gegantí. Hi ha quatre plantes i a la darrera, hi ha tot de Mandarakes (botigues de jocs i manga).


No trobem res d'interès i tornem a Shinjuku.

Més botigues, més llum, més soroll. Afortunadament, no fa tanta calor  com ahir i es pot estar pel carrer sense massa problemes.
Per sopar, prop del Ryokan, en un restaurant que en podríem dir de menjar ràpid, ens fan tempura i soba (fideus freds). Boníssim i baratíssim. Un menú per a cadascú de nosaltres no supera els 700Y.


Avui fem força tard al Ryokan, quasi les onze del vespre. Hem de dormir que demà toca Asakusa Kannon.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comença l'estiu! o comença l'estiu?

ITÀLIA 2019 - PART 1

TARDA D'SCRAP: COM FER UN ÀLBUM (TERCERA I DARRERA PART)